de Therapeut…

Mijn naam is Fazil Wazir. Al bijna 30 jaar geleden heb ik Shiatsu geleerd. Sinds 2009 geef ik massages als professional.

Mijn beroepsopleiding heb ik gevolgd aan de European Shiatsu Academy, in Nederland. Aan de European Shiatsu Academy heb ik ook mijn docentenopleiding gedaan en heb ik lesgegeven aan eerstejaars studenten.

Mijn overige trainingen…

Sinds 1990 beoefen ik Aikido, Tai Chi en Qi Gong. Dit is voor mij van essentieel belang om mijn eigen Ki te ontwikkelen, mijn vermogen om Ki te voelen te vergroten en om me te helpen mijn lichaam en geest in balans te houden.

Van 2007 tot 2012 heb ik les gegeven in Aikido Yuishinkai. In deze mooie, vreedzame vorm van Budo heb ik een 2e Dan.

Als therapeut heb ik mij verdiept in Reiki, Jin Shin Do, So Tai Ho, Katsugen Undo en Do Tai. Van mijn Aikido leraar – Koretoshi Maruyama Sensei – heb ik Doushindou (voorheen bekend als Yuki of Shindo) geleerd. Als Aikidoka heb ik ook Kiatsu geleerd.

In Frankrijk heb ik een opleiding tot Qi Gong docent gevolgd bij Maître Patrick Nassi. Een belangrijk onderdeel van mijn behandelingen is de Qi Gong oefeningen die ik aan de cliënt meegeef.

Sinds een paar jaar geef ik ook BARS en verschillende body processen.

Meer over mijn achtergrond…

Naast mijn werk als als Shiatsu professional ben ik werkzaam als Consultant in de IT (informatie Technologie).
In 2012 ben ik naar Frankrijk verhuisd en heb ik daar tot 2017 gewerkt als Shiatsu massage therapeut. In 2017 ben ik teruggekeerd naar Nederland en heb ik hier mijn werk als Shiatsu therapeut weer opgepakt.